حذف شدن بانک های تجاری به مرور زمان از صحنه مبادلات مالی !

به گزارش نبض بانک ، جان کالنیف، رئیس کل بانک مرکزی انگلستان در مصاحبه اخیر خود گفت بانک ها باید خود را با شرایط جدید بازارهای رمزارز سازگار کنند. آقای کالنیف معتقد است دارایی های دیجیتال و صنعت امور مالی غیر متمرکز به صورت بنیادین مختصات سیاسی و مناسبات اقتصادی را در ابعاد کلان بین المللی دستخوش تغییر کرده است و بانک ها و نهادهای متمرکز دولتی نیز باید خود را با واقعیت جدید عصر دیجیتال سازگار کنند.

 

ولوژی بلاک چین و دارایی های دیجیتال به مردم این امکان را داده است تا بدون وساطت نهادهای بانکداری، سرمایه های خود را در محیط های غیر متمرکز ذخیره کنند

تکنولوژی بلاک چین و دارایی های دیجیتال این امکان را یه مردم داد تا سرمایه های خود را در محیط های غیر متمرکز ذخیره کنند.

رئیس کل بانک مرکزی انگلستان معتقد است تکنولوژی بلاک چین و دارایی های دیجیتال به مردم این امکان را داده است تا بدون وساطت نهادهای بانکداری، سرمایه های خود را در محیط های غیر متمرکز ذخیره کنند. کالنیف در ادامه صحبت های خود گفت مدل ها و سازوکارهای تجاری در سرتاسر جهان در حال تغییر و تحول است و بانک های انگلستان نیز باید با مدیریت بهینه منابع مالی، پی آمدهای کلان اقتصادی ناشی از تغییر پارادایم تجاری را تحت کنترل درآورند.

کالنیف معتقد است رمزارزها و صنعت امور مالی غیر متمرکز با ارائه راهکارهای نوین پرداخت مالی و ذخیره دارایی های ارزشنمد، عملاً مرجعیت تاریخی بانک ها و نهادهای متمرکز مالی را با چالش های جدی مواجه ساخته است

تکنولوژی بلاک چین و رمز ارزها باعث شد تا کشور های بزرگ سیاست های پولی خود را باشرایط جدید سازگار کنند

رمزارزها و درگاه های مالی مبتنی بر تکنولوژی بلاک چین با حذف مرجع ثالث، بانک های تجاری را به مرور زمان از صحنه مبادلات مالی خارج خواهند کرد.

جان کالنیف در انتها به ارزهای دیجیتال بانک مرکزی اشاره کرد و گفت دولت های مرکزی در سرتاسر جهان باید گفتمان های گسترده در ارتباط با دارایی های دیجیتال را در اولویت کاری خود قرار دهند. تغییرات گسترده بازارهای سنتی و ظهور نوآوری های جدید مانند تکنولوژی بلاک چین و فناوری رمزارزها باعث شده است کشورهای بزرگ صنعتی جهان، سیاست های پولی خود را با شرایط جدید سازگار کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا